Podijeli članak

Najidealniji partner bio bi netko dovoljno mudar, strpljiv, taktičan pa čak i pomalo predvidljiv jer će se jedino tako moći nositi sa karakterom ovog avanturistički nastrojenog znaka.
 
Radi se o Strijelcu, barem tako neki tvrde. To su ljudi izuzetno zanimljivi, društveni, pozitivni, ali i slobodni, skloni avanturističkom načinu života. Njima je njihova sloboda na prvom mjestu, čak ispred partnera i njegovih potreba, emocija...
 
Kada nešto planiraju, Strijelci se vode uglavnom samo svojim željama i potrebama, a daleko manje onime što partner priželjkuje. Svoje greške ne vide, ili ih ne žele vidjeti, ali kada mu partner na to ukaže - dolazi do drame i strašnog kritiziranja. Ali, ako Strijelac smatra da partner ima mane na koje treba pokazati prstom, tada je u stanju satima pričati o tome i sagledavati 'problem' sa svih strana.
 
Strijelci se znaju obvezati, ali i tada sve pokušavaju okrenuti u svoju korist. Zbog takvih sklonosti, najidealniji partner bio bi netko dovoljno mudar, strpljiv, taktičan pa čak i pomalo predvidljiv jer će se jedino tako moći nositi sa karakterom Strijelca. I nikako ne bi trebao biti ljubomoran, Strijelci to ne podnose.
 
Imaju oni i dobrih strana, naravno, kao i svi drugi znakovi. Oni su vrlo zanimljivi, humani, vrlo znatiželjni i spremni pomoći. Kod njih nema puno dilema, ako im se netko ne sviđa - ne sviđa im se. Ili, prestanu li nekoga simpatizirati, brzo će se maknuti od te osobe, bez puno dvojbe i okolišanja, prenosi Atma.