Podijeli članak

Neki su sami krivi za svoju ljubavnu nesreću, a nekima je to pak zapisano u zvijezdama, piše Index.hr.

Ako stalno skačete iz jedne loše veze u drugu ili pak nikako ne uspijevate naći partnera, moguće je da ste rođeni u jednom od ova četiri horoskopska znaka koji jednostavno nemaju sreće u ljubavi:

Rak

Iako su na glasu kao najpažljiviji partneri zodijaka, Rakovi nemaju sreće u ljubavi i to uglavnom svojom krivnjom. Kada se zaljube, spremni su toj osobi odmah pružiti sve, pa zbog svoje brzopletosti nerijetko ostanu povrijeđeni i slomljenog srca. 

Djevica

Jednom kada se opeku, Djevice postaju jako oprezne i ne srljaju u vezu sve dok nisu potpuno sigurne da im netko neće slomiti srce. No zbog sveg tog opreza iz straha da budu povrijeđene, Djevice su u stanju pustiti i da im promakne ljubav njihova života.

Jarac

Za razliku od spomenutih horoskopskih znakova koji sami sebe koče u pronalasku ljubavi, Jarčevi obično imaju problem s lošim tajmingom i često upoznaju pravu osobu u krivo vrijeme ili obratno. 

Ribe

Naivne Ribe imaju previše povjerenja u ljude zbog čega često završe u vezi s krivim ljudima koji im uopće ne odgovaraju. To obično rezultira njihovim slomljenim srcem, a obično i ne nauče nikakvu lekciju iz propalih veza te nastavljaju raditi iste pogreške.