Podijeli članak

Plesni studio B-Dance poziva svu djecu i mlade da se prijave na program ljetnih radionica koji će se održati kroz mjesec srpanj, stoji u priopćenju. 

Ljetne radionice idealna su prilika za sve one koji žele ljetni raspust provesti na kvalitetan, kreativan i zabavan način.

Radionice će trajat od 1.7. do 31.7.2020. godine, a program je prilagođene uzrastu djece:
  • grupa A ( 3 do 7 godina)
  • grupa B ( 8 do 11 godina)
  • grupa C (12 do 17 godina).

Program radionica za djecu uključuje kreativni ples, glazbenu radionicu i rekreaciju, dok će se nešto stariji plesači imati priliku upoznati sa street plesnom tehnikom, te kroz freestyle slobodu pokreta pronaći svoj plesni izražaj i tako tijekom ljeta ostati u kondiciji kroz treninge.

Prijavite se već danas na ovome linku:
https://forms.gle/xi1TBfzJS5nSp1t19

Prijave do 30.6.2020.

Napomena: kako bi sudjelovali na ljetnim radionicama nije nužno da ste članovi PS B- Dance, radionice su otvorene za sve.

Više informacija možete dobiti na facebook i instagram profilu plesni studio B-Dance ili na brojeve telefona 063 928 949 ; 063 347323.

Inače, plesni studio B-Dance već četrnaestu godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini te je najtrofejniji plesni klub  u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine.