Podijeli članak

Predsjednik Turističke zajednice Sarajevske županije, Nermin Muzur svečano je otvorio Prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019, te istaknuo važnost održavanja ovakvog sajma za Sarajevo i za cijelu BiH. 

Sajam će trajati dva dana, te posjetitelje očekuju fantastični popusti do čak 50 %, odlične nagrade i poklon paketi, besplatni tretmani, te bogat program. 

Više od 100 brendova se predstavlja na sajmu, a ulaz je besplatan. Veliki broj stručnjaka i izlagača s područja regije na jednom mjestu ispunit će sva vaša očekivanje. Radno vrijeme sajma je od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje. 

Sajam okuplja proizvođače, predstavnike i distributere poznatih brendova iz svijeta ljepote i kozmetike, te se na jednom mjestu potrošačima i javnosti predstavljaju novi proizvodi, različite prezentacije, edukacije, te zanimljiva događanja. 

Prema riječima glasnogovornice tvrtke Sfera d.o.o. Mostar, organizatora događaja, sajam je izazvao veliko zanimanje javnosti, a cilj je da postane tradicionalni događaj, te da se održava svake godine.

Zlatni sponzor je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique Recherche u BiH, Brill Cosmetix, Magnetic Nails, te Frizerland.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za druženje, zabavu i odličan provod. Posjetite sajam i uživajte u ponudi i programu.