Podijeli članak

Svečano otvaranje igrališta na kampusu bit će upriličeno u utorak, 6. studenoga u 15 sati, a obilježit će se utakmicom između Studentskog zbora i ekipe Studentskog centra SUM-a. Nakon utakmice planirana je i zabava za studente, a za dobar provod pobrinut će se DJ Kiwi.

Podsjetimo, kako je Studentski zbor trebao utakmicu odigrati s Rektoratom Sveučilišta u 14 sati, ali ista neće biti odigrana zbog neodgodivih obveza rektora Sveučilišta.

Projekt obnove igrališta je pri kraju, uskoro se očekuje i postavljanje dva nova gola, postavljanje mreža te učvršćivanje sva četiri gola koja će se nalaziti na kampusu. Također, Studentski zbor radi i na na street workout-u za koji su izdvojena preostala financijska sredstva, a koji će biti završen do kraja mjeseca studenoga. Zbog brojnih upita, u planu je i obnova atletske staze , a ona će biti realizirana u drugoj fazi izgradnje kampusa te će, prema informacijama koje imamo iz Rektorata, taj projekt započeti iza Nove godine. Studentski će zbor nastojati osigurati sredstva za rasvjetu i stupove do početka iduće akademske godine.
 
Studentski zbor ovim putem zahvaljuje svim svojim studentima na ukazanom povjerenju i strpljenju. Projekt obnove igrališta nije bio jednostavan, ali prikupljena su sredstva i ideja je uspješno realizirana. Cilj je ovog projekta bio barem malo uljepšati područje kampusa Sveučilišta u Mostaru te i na ovaj način doprinijeli kvaliteti i standardu studentskog života.