Podijeli članak

Snimiti dobar selfie nije jednostavan zadatak i zahtjeva praksu i malo vještine. Iako poznate zvijezde i kraljice Instagrama poput Kim Kardashian, Kylie Jenner i brojne druge, izgledaju kao da su takvu fotografiju snimile u nekoliko sekundi tome nija baš tako. 

Puno vremena i truda uloži se prije nego što dobiju onu idealnu fotku. Kako biste što brže snimili selfie na kojem ćete izgledati savršeno donosimo vam pet savjeta kako snimiti selfie.  

1. Dok se fotografirate lagano podignite obrve kako bi vam oči djelovale veće na fotografiji. Zatim, zamislite nešto što vas zbilja veseli i nasmiješite se tako da djelujete da vas je nešto zbilja istinski nasmijalo u tom trenutku.  

2. Podignite glavu prema gore jer će vam tako vrat djelovati duži, a ramena spustite prem dolje kako bi izgledali što opuštenije. 

3. Nemojte telefon držati ravno ispred sebe, držite ga sa strane kako bi fotografija ispala besprijekorno i bila snimljena iz boljeg kuta. 

4. Opustite usne i kontrolirano dišite kroz usta. Neovisno da li odaberete da vam usta budu potpuno zatvorena ili lagano otvorena udišite kroz usta prije nego što snimite fotografiju jer će vam ovom tehnikom usne izgledati ljepše i opuštenije na slici. 

5. Dok snimate selfie polako se vrtite dok ne pronađete idealno svijetlo i tek kad ste zadovoljni svijetlom snimite fotografiju.