Podijeli članak

Jedna tridesetogodišnja majka osjećala se jako povrijeđenom i tužnom kada je njezin otac negativno reagirao na njezinog novorođenog sina. Nakon hitnog carskog reza, rodila je sina koji je težio samo 2,3 kilograma. Prvih dvadeset i četiri sata uopće nije smjela držati svoje dijete jer je morao biti u odjelu intenzivne njege te zbog preeklampsije zbog koje nije mogla ustati iz kreveta, prenosi mirror.co.uk.

Njezin otac je tijekom njezine trudnoće stalno zbijao šale na veličinu i težinu njegovog budućeg unuka govoreći kako će biti jak i velik dečko, na što se ona samo smijala jer je smatrala da su te šale bile iz dobre namjere. Nakon što je njezin sin rođen prerano, svom ocu ga je opisala kao malenog, slabim i nježnim, potpuno različito od mišljenja njenog oca. Kada je svog unuka posjetio u bolnici, majci je rekao:

"Nije toliko ružan kako izgleda na slikama. Nos mu je velik, ali nije strašno. Kada sam vidio one prve slike njega, htio sam ti reći da ga ostaviš u kontejneru."

Majka se osjećala užasno pa je priču podijelila na Redditu kako bi vidjela je li još uvijek pod utjecajem hormona. Njena objava izazvala je veliku reakciju ljudi, prenosi Večernji.

"Tko to kaže za vlastitog unuka", pitao je jedan korisnik. "Gdje je njegova zabrinutost i briga o kćeri koja je upravo prošla kroz carski rez i odvojena je od svog nemoćnog djeteta", upitala se druga korisnica.

"Imaš svako pravo biti uvrijeđena i ljuta i slobodno ga prozovi za to. Uopće ne moraš kriviti hormone ili umor za svoju reakciju", podržala ju je jedna korisnica.