Podijeli članak

Tagovi

Pogled.ba u suradnju s Narodnim pozorištem Mostar nagrađujemo vas s 2X2 ulaznice za predstavu!

Sve što trebate je poslati mail s naznakom "BH Brodaway - Moja pjesma" sa svojim podacima na [email protected] sutra 14.09. do 11 sati kada izvlačimo pobjednike. 

U subotu, 14.09. u 20 sati na Velikoj sceni NPM-a bit će izveden mjuzikl kabare "BH Broadway - Moja pjesma" nastao u okviru projekta “BH Broadway”, kojeg provodi Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u BiH. Cijena ulaznice je 10 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenike 5 KM.

Turneja obuhvaća četiri bh. grada, Sarajevo, Prijedor, Mostar i Trebinje. Mjuzikl kabare „BH Broadway - Moja pjesma“ s mladim glumcima i umjetnicima pripremili su Aaron Thielen, umjetnički direktor čikaškog Marriott kazališta, i glazbeni reditelj Ryan T. Nelson, profesor na Northwestern University i glazbeni direktor Marriott kazališta.

U kabareu, koji je spojio 12 mladih glumaca iz BiH i Srbije, nastupaju: Sanjin Arnautović, Nemanja Bajić, Nedim Džinović, Šejla Grgić, Tijana Jovanović, Srđan Kneginjić, Marko Mirković, Aida Mušanović-Arsić, Sofija Ristić, Ana-Marija Tomić, Marko Vujević i Nikolina Vujević.

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 - 14 sati, na dan igranja predstave od 9 do 14 sati te od 18 do 20 sati. 

Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.