Podijeli članak

U konkurenciji 15. Međunarodnog festivala komedije "Mostarska liska 2018", koja se od 20.do 27. travnja održava u Narodnom pozorištu Mostar, u četvrtak, 26.04. u 20 sati slijedi izvedba predstave “Sirena i Viktorija” Aleksandra Galina, u režiji Radoslava Milenkovića.

Novopečena bogatašica, naizgled pobjednica tranzicijskog maratona, za svoju profesoricu engleskog, inače tipičnu žrtvu društvene tranzicije, naručuje Pastuva koji za novac “ispunjava sve seksualne fantazije”, ali greškom bira pogrešan broj i umjesto seksualnog predatora u stan im stiže – vremešni astronom koji urušavanje idealistički ustrojstva svijeta preživljava radeći po kućama kao stilista-kinolog...

Niz komičnih nesporazuma odigrava se među troje junaka Galinove komedije, koja nas, smijehom razoružane, suočava s vjerojatno najvažnijim htijenjem ljudske vrste: da volimo i da budemo voljeni. 

Igraju: Tatjana Kecman, Milena Pavlović, Radoslav Milenković.

Pogled.ba i Narodno pozorište Mostar nagrađuju vas s 3x2 ulaznice za predstavu, a sve što trebate jeste poslati mail na [email protected] do 12 sati s naznakom 'za predstavu' i ostaviti svoje podatke.

ULAZNICE 

Cijena ulaznice za predstavu na festivalu “Mostarska liska 2018” je 10 KM. Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim danom od 9 - 14 sati te od 18 do 20 sati. Rezervacije: na broj 036/ 550 - 128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.