Podijeli članak

Tridesetčetvorogodišnji Dalibor Jovičević iz Brčkog, koji je osumnjičen da je 12. veljače ubio svog oca Slavišu (63), uhićen je jutros u jednoj sarajevskoj zdravstvenoj ustanovi gdje je zatražio liječničku pomoć zbog ozljeda koje je imao. 

"On je tijekom bjekstva povrijeđen jer je, kako se pretpostavlja ili pao u rijeku ili se strmoglavio negdje drugo. Potom se u noći između srijede i četvrtka obratio liječnicima. Tada mu je utvrđen identitet, alarmirana je policija i uhićen je u pet sati ujutru", otkrivaju sugovornici "Nezavisnih" upućeni u istragu.

Kako je danas objavljeno, na potjernici koju je policija izdala za odbjeglim muškarcem pisalo je "oprezno uhititi".

Uz navođenje njegovih inicijala, iz sarajevske policije su priopćili da je on uhićen na osnovu međunarodne potjernice, te da je osumnjičen za ubojstvo i nedozvoljeno držanje oružja.

Podsjećamo, kako je ranije objavljeno sumnja se da je Dalibor Jovičević oca ubio iz automatske puške u Brezovom Polju, kod Brčkog, a potom pobjegao. Nakon toga je pokrenuta intenzivna potraga za njim.

Prema ranijim informacijama, tijelo nesretnog šezdesettrogodišnjaka pronašla je bivša supruga. Susjedi u Brezovom Polju su šokirani ovim ubojstvom i ispričale su da Slaviša Jovičević nije bio u konfliktu ni sa kim.