Podijeli članak

Ornela Vištica prekinula je vezu s direktorom fotografije na RTL-u nakon godinu i pol dana veze. Par je, saznaje Story, ostao u dobrim odnosima nakon završetka romanse

Svakomu s kime sam podijelila neki trenutak i emociju u životu želim sve najbolje i ništa manje od toga, rekla je glumica Ornela Vištica (26).

Ornela i direktor fotografije Igor Zelić s RTL-a upoznali su se i zaljubili za vrijeme snimanja na seriji 'Vatre ivanjske'. Par je prekinuo nakon godinu i pol veze, no ostali su prijatelji i rado se prisjete dana kada su zajedno radili na snimanju serije, piše Story.

Mostarka kaže da ne 'ruši mostove' jer za time nema potrebe, stoga je ostala u dobrim odnosima i s glumcem Andrejem Dojkićem s kojim je 2011. godine bila šest mjeseci u vezi, kao i s košarkašem Bojanom Bogdanovićem s kojim je bila 2012..

Glumica priznaje da je u životu zahtjevna i velika perfekcionistica koja se voli posvetiti nečemu da sve ispadne najbolje moguće, a to očekuje i od drugih. Zbog toga se često razočara jer, smatra, ne egzistiraju svi na toj razini.

Vištici je, kaže, ljubav uvijek ispred karijere, ali teško je uskladiti stvari ako je riječ o mladim ljudima koji grade karijere. Glumičin idealan muškarac spoj je dječje infatilnosti i zrele misli, a fizički bi to bio, otkriva,spoj mladog Marlona Branda, Clinta Eastwooda i Javiera Bardema.

Ornela trenutno glumi u predstavi' Zmaj' u Kerempuhu te radi na svom prvom dugometražnom filmu 'Mrtve ribe plivaju na leđima', a novu ljubav čeka, kaže, otvorenog srca i uma.