Podijeli članak

Da joj je rođendan, lijepa Mostarka kao i prethodnih godina otkrila je sama na svom Instagram profilu, a uz nju je Ornela Vištica napisala i podulju objavu posvećenu sebi i tom za nju velikom danu.

'Moje jedro je ljubav - sad 30 godina. Ljubav prema ljudima, životu i onim malim glupim sitnicama, biciklu i čudnim krošnjama drveća. Ljubav prema sceni, slikanju i glazbi. Ljubav prema moru, šumi, jutarnjem suncu i velikim zvijezdama na modrom nebu. Sretna sam da su se uspjeli okupiti meni dragi ljudi iz različitih država i gradova. Uz 30 meni najdražih filmskih numera za čaroliju jednog trenutka na otoku. Moj rođendan', pohvalila se Ornela Vištica.
 

Naravno, odmah su krenule stizati brojne čestitke.

Svestranu glumica zaposlenu u ansamblu satiričkog kazališta Kerempuh, gledatelji trenutno mogu pratiti na Novoj TV u reprizi serije koja ju je proslavila 'Larin izbor'. Nedavno je i snimila video spot za pjesmu Opće Opasnosti 'Sad mi reci' u kojem glumi s Mladenom Vulićem Vulom, također glumcem iz 'Larinog izbora', prenosi Tportal.

'Kao Mladen i Ornela sukobili smo se jedino zbog čokoladice iz automata na zagrebačkom velesajmu, a kao Alen i Karmen smo znali srušiti scenografiju na snimanju', nedavno je objavila Ornela.