Podijeli članak

Posljednih dana šuška se da su kuhar Mate Janković i glumica Ornela Vištica zaljubljeni, a nakon njezinih posljednjih objava na Instagramu mnogi su uvjereni da je ona to i potvrdila.

"Kad je hrana i vino...", napisala je glumica uz fotografiju jelovnika jednog popularnog zagrebačkog restorana na kojem su navedeni sljedovi koje je osmislio Mate Janković. 
 
 

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) onOsim te fotografije, objavila je i jednu na kojoj pozira s prijateljicom u istom restoranu. "Kad je rezolucija fotografije loša, a hrana, vino i društvo za 10", napisala je Ornela.
 
 

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on


Inače, i prema društvenim mrežama jasno je da se glumica i kuhar druže. Mate je tako nedavno komentirao jednu njezinu fotografiju iz vremena dok je nastupala u showu ''Ples sa zvijezdama''.

Kako prenosi Index, Janković je donedavno bio u dugogodišnjoj vezi s ekonomisticom Ivanom Babić, a šuškalo se i da par planira vjenčanje. Ornela je prije više od godinu dana prekinula s Igorom Zelićem, direktorom fotografije na RTL-u. Mate i Ornela još nisu potvrdili niti demantirali svoju navodnu vezu.