Podijeli članak

Richard Gere i Alejandra Silva vjenčali su se prošle godine u travnju, a pola godine kasnije potvrdili su da čekaju dijete.

Richard Gere dobio je drugo dijete samo sedam mjeseci prije 70. rođendana.

Njegova supruga Alejandra Silva (36) prije nekoliko dana rodila je sina, piše španjolski časopis Hola.

Beba je na svijet stigla prošle subote u New Yorku, a dječakovo ime još nije poznato.

Zvijezda filma ''Zgodna žena' već ima 18-godišnjeg sina Homera s bivšom suprugom Carey Lowell, dok je Alejandra majka šestogodišnjeg dječaka Alberta, kojeg je dobila s bivšim suprugom Govindom Freidlandom.

Da je trudna, Alejandra je potvrdila prošle godine u rujnu samo pola godine nakon što se udala za holivudskog glumca. Par je bračne zavjete izmijenio u Španjolskoj, a nakon vjenčanja Gere se medijima pohvalio da je najsretniji čovjek na svijetu.

''Oženio sam se za lijepu ženu, koja je pametna, osjetljiva, predana pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna oprostiti, dobro kuha i radi najbolje salate na svijetu'', izjavio je nedavno.

Kad su se Richard i Alejandra upoznali, on je još bio u braku s Lowell, a ona je bila usred brakorazvodne parnice od mogula u području rudarstva Govinda Friedlanda.

Par je prvi put u javnosti viđen u rujnu 2016. godine na humanitarnom događanju, a na takvim projektima oboje su jako aktivni.