Podijeli članak

Pjevačica Jelena Karleuša (41) još jednom je na društvenim mrežama prozvala sve one koji i dalje spominju njenu navodnu seks aferu sa nogometašem Ognjenom Vranješom.

Vranješ, inače igrač atinskog kluba AEK, morao je proživljavati nove neugodne scene. Navijači Olympiacosa podigli su transparent na kojem su bile fotografije njega i Jelene Karleuše, a uz to je pisalo: ‘Ognjen Vranješ – ubij se’.

Nije se dugo čekalo na odgovor fudbalera koji je na Instagramu poručio: ‘Vi možete samo da masturbirate na takvu ku*vu’.


Otkako je procurila vijest da je Jelena Karleuša prevarila supruga Duška Tošića sa Ognjenom Vranješom, u javnost su dospjevale razne verzije ove priče. Od toga da su se tajno viđali i razmjenjivali seksi poruke, do navodnog putovanja zajedno u Atinu i tome slično.

Jelena se u početku oglašavala po pitanju ovoga, a onda je izgledalo kao da se cijeli slučaj malo i umirio, iako su oboje u sudskom postupku zbog međusobnih prijetnji i uvreda.

Ipak, slučaj je očigledno i te kako aktivan, s obzirom na to da se Jelena nakon dužeg vremena konačno opet oglasila o ovome:

– Nikada u životu nisam bila u vezi sa likom po imenu Ognjen Vranješ. Tužila sam i tužim svakog ko takvu laž kaže ili objavi u medijima – napisala je između ostalog pjevačica na svom Instagramu.