Podijeli članak

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, dana 15.01.2020. godine u 22.00 sata, u mjestu Ljuti Dolac, općina Široki Brijeg, policijski službenici PU Široki Brijeg su prilikom redovne kontrole prometa zaustavili i kontrolirali osobno motorno vozilo marke BMW, BiH registarskih oznaka, kojim je upravljao A.P. (1996.) iz mjesta Biograci, općina Široki Brijeg, dok se na mjestu suvozača nalazio I.K.(2000.) iz Mostara.

Kod istih su pronađene četiri PVC vrećice u kojima se nalazila suha zelena biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa Marihuana, koju su isti dobrovoljno predali policijskim službenicima, te uz potvrdu o privremenom izuzimanju predmeta je i izuzeta.

Nad gore navedenim osobama je zavedena kriminalistička obrada, te su isti ispitani u svojstvu osumnjičenika na navedene okolnosti.

O svemu navedenom upoznato je Županijsko tužiteljstvo ŽZH u Širokom Brijegu, te će po kompletiranju predmeta protiv gore imenovanih biti podneseno odgovarajuće izvješće o počinjenom KD.