Podijeli članak

Bez obzira jeste li među onima koji vjeruju u svoje srodne duše, vjerojatno ste se zapitali jeste li s pravom osobom s kojom biste mogli provesti cijeli život.

Odgovorite na ova pitanja i dobit će odgovor na pitanje je li osoba s kojom ste u vezi zaista prava za vas.

Volite li i prihvaćate osobu kakva je sada?

Ako mislite da ćete nekoga promijeniti, nećete. Možda ćete uspjeti nekoga nagovoriti da ode s vama na sat joge koju vi toliko obožavate ili da kuša novo jelo, no osobu biste trebali prihvatiti takvom kakva ona jest i biti sigurni da s takvom osobom možete na duge staze.

Gubite li sebe?

Želite li se zaista nalaziti u vezi u kojoj morate skrivati svoje osjećaje, paziti na svaki svoj korak i izraz lica? Ne biste se trebali pretvarati da ste netko drugi kako biste bili prihvaćeni. Ta osoba nije za vas. Ovo nije film u kojem biste trebali glumiti neku ulogu, ovo je vaš život!

Ima li kemije među vama?

Razmislite izaziva li ta osoba u vama da vaše srce jače kuca? Kemiju ne možete proizvesti ako ona među vama ne postoji. Seks nije najvažnija stvar u vezi, ali je svakako jedna bitna stavka. Ako ne osjećate fizičku privlačnost, mogli biste se lako naći prevareni.

Osjećate li se loše?

Ako tražite utjehu u hrani, zadržavate se u svoja četiri zida i vaši bližnji vas često ispituju jeste li dobro? Jeste li zaista u zdravoj vezi za cijeli život?

U vezi ste samo da biste bili s nekim?

Ako su svi oko vas u nekim dugim vezama ili brakovima, jeste li i vi u vezi samo da ne biste bili sami? Nemojte forsirati nešto što ne ide, ima još mnogo ljudi tamo vani i negdje i vas čeka ona prava osoba za vas. Budite strpljivi, vjerujte u sebe i imajte na umu da zaslužujete samo pravu ljubav i ništa manje od toga, piše Večernji list.

Što vam govori intuicija?

Ako vam intuicija govori da to možda i nije to - poslušajte je.