Podijeli članak

 

 

Bilo da planirate brak ili vezu, ili iz čiste radoznalosti za vas smo pronašli zanimljive usporedne horoskope. Oni koji se razumiju u astrologiju tvrde da su oni prilično točni.  Pa provjerite sami:

OVAN

ON

Muškarac Ovan spada u kategoriju najpoželjnijih u očima žena i uglavnom su to oni muškarci o kojima maštaju sve žene. Spadaju u kategoriju muškaraca koji vole žene, obasipaju ih komplimentima, poklonima, romantičnim porukama, a njegov prioritet je da žena mora biti lijepa i pametna. Ali od žene traži i da bude visoko moralna, mada sami nisu ni blizu takvoj osobini. Muž Ovan ne tolerira prijevaru, ali je sklon da ulazi u flertove, paralelne veze i ljubavničke odnose. Nikad mu nije dosta uzbuđenja.

Savjet: Ovo su jako ponosni muškarci sa nezajažljivim seksualnim apetitom koji teško kontroliraju. Dakle, ono što svaka žena mora znati, ako želi Ovna za muža i da taj odnos traje dugo, mora odgovoriti na sve seksualne želje.

ONA
Spada u vitalne, zdrave i često fizički superiorne žene koje se rijetko kada žale na bilo što. To su hiperaktivne, ambiciozne žene. Ne toleriraju glupe i neaktivne muškarce. Svom partneru su ljubavnice i prijateljice u isto vrijeme. Ovim ženama nikad nije dosadno i spadaju u one kojima dan traje 24 sata, a nekada i 25, ako ustanu na vrijeme. Često su veoma zgodne i lijepe i veoma su ponosne sa izrazito visokim mišljenjem o sebi.
Savjet: Jako su ljubomorne na svaku sitnicu i zahtijevaju da im muž posveti maksimum pažnje i da doslovce ne vidi ništa i nikog osim nje. Dakle, samo isti takav muškarac, posesivan, agresivan i strastven će se uklopiti u njen život. Ako ste povučeni ili stidljivi budite što dalje od njih.


BIK
ON
Muškarac Bik spada u tipove koji se najbolje uklapaju u ulogu muža. Ovo su muževi blage naravi. Spadaju u vjerne muževe i nevjerni postaju jedino ako nisu zadovoljeni njegovi seksualni apetiti koji kao i sve ostalo nisu mali. Hedonisti su u svakom smislu i vole uživati. Nikada neće zanemariti partnera i obitelj. Krasi ih osobina da vole da izgleda kako svi ovise o njima.
Savjet: Ako je u mogućnosti, osigurat će veoma luksuzan i udoban život ženi, jer muškarac Bik zna da voli i da jako voli svoju ženu. Uvijek traži lijepu i zgodnu ženu, a na razvod se jako teško odlučuje.

ONA
Žena Bik spada u najzahvalnije, najodgovornije žene u zodijaku, kada je uloga supruge u pitanju. Cijelo biće poklanja mužu, veoma je vrijedna i potpuno posvećena domu i obitelji. Njen smisao je obiteljski  život. Mahom su blage, dobrodušne i ovisne o mužu. Kada su bračne krize na tapetu ove žene prelaze preko svega. Prednost za muškarce koji imaju ženu Bika je što nisu ljubomorne.
Savjet: Dobro je sve dok se ne potegne pitanje materijalnog, jer su jedino na tu temu ljubomorne i posesivne. Dakle ne dirajte njihovu udobnost i radite što vam je volja. I što je uspješniji muškarac pored nje, ona je bolja. Tada ne postoji ništa što neće ispuniti.

BLIZANCI
ON
Muškarac "lak za održavanje", nije ljubomoran niti posesivan, ali svakako nije za ženu sa takvim osobinama. Muž Blizanac je obično intelektualac, blago zanimljiv i interesantan i rijetko kad jako posvećen ženi. Više je posvećen svojim mislima i svom poslu i spada u kategoriju onih koji i intelektualno i fizički nisu baš ljubitelji statičnosti koju zahtjeva obiteljski život. Kada bira ženu, obično je iz iste sfere interesa ili istih pogleda na temu braka. Ovo su muževi koji, ako pronađu ženu drugačijih sklonosti, uporno pokušavaju da je promjene.
Savjet: Ako ste žena muškarca Blizanca ne smijete biti ljubomorni, jer njegova radoznalost za druge žene nikada neće prestati. Flert mu je omiljena zabava. Potrebna mu je žena koja ga neće sputavati.

ONA
Žena intelektualka kojoj je važniji intelektualni kontakt s mužem nego seksualni. Žena Blizanac je mnogo više posvećena poslu nego bračnim pitanjima. Ova osobina žene Blizanca se ne mijenja tijekom  života i velike poteškoće joj predstavlja usuglašavanje ovih obveza. Ne vole baš kućni i zatvoren život, ali kad su u kući ne podnose nered i nečistoću. Društvene su, pričljive, načitane i odgovaraju im partneri koji su podjednako takvi, profesionalni i pokretljivi.
Savjet: Idealne su kao žene svima koji u opisu svog radnog mjesta imaju mnogo društvenih kontakata. Kao i muškarci, i one su sklone flertu i zavođenju. Vješto kriju svoje male avanture i romanse.RAK
ON
Muškarce Rakove bije glas da su dobri i odgovorni muževi, ali krase ih i one lošije osobine. Istina, posvećeni su kući i vole domaći život, ali su veliki emotivci i sentimentalni sa jedne strane i velike cjepidlake i smorovi sa druge. Naglašeno su kritični, uvijek skloni da se na nešto žale i nikada nisu do kraja zadovoljni. Veoma je čest slučaj da se muškarac Rak oženi iz koristi, bogatom ili dobro situiranom ženom s dobrim statusom i položajem.
Savjet: Ima mnogo kvaliteta koji se uklapaju u tradicionalno poimanje života. Spada u vjerne i u one koji seksualno zadovolje svoje partnerke na način da one ne žele da on ikada ode od njih. Nevjeran je samo kada njegova potreba za seksom izostane.

ONA
Žena Rak je sinonim za majku. Simpatična, srdačna, strpljiva, posvećena i naglašeno zaštitnički raspoložena. Služi i sebi i drugima. Mahom je zadovoljna uvjetima  u braku i odnosima sa mužem. To je jedna strana medalje i definitivno osobina većeg dijela žena Rakova, ali su i one snažno emotivne i veoma sklone čestim promjenama raspoloženja. Vrlo lako se odluče za brak, ali jako su posesivne.

Savjet: Često je nositelj stabilnosti kuće. Muškarac kome je potrebna prava žena, u klasičnom smislu, ne smije da propusti ženu Raka.


LAV
ON
Uz Ovnove, još jedna od ponosnih varijanti muža. Ponosan je na sve što se tiče žene i obitelji. On je središnja figura. Ima stav da je njemu sve dozvoljeno. Ne tolerira ako ga žena i obiteljsko okruženje ne poštuju. Ipak, zna da voli, umije biti nježan i posvećen, iskreno romantičan. On nameće pravila i dužnosti ženi, ali njegova ljubav je vrlo jaka tako da žena, jednu nazovi diktaturu, tolerira. Kompenzira ljubavlju svoj stav cara i kralja. Mana mu je vječna sklonost ka avanturama.
Savjet: Plemeniti i lojalani, hrabri i sposobni, u stanju da se bore sa životom na dostojanstven način, strastveni i sa sposobnošću da učine da se žena osjeća potpuno sigurnom i voljenom.

ONA
Ako muškarac može podnijeti ženu koja gradi karijeru i kojoj je ta vrsta ambicije prioritet, onda je žena Lav idealna partnerka. Žena Lav uvijek gleda s visine i često je uloga u vezi i kući zamijenjena. Ona je gazda u kući. Veoma je kvalitetna partnerka, jer sve u kući i obitelji je savršeno organizirano. Ukoliko je i muž podjednako ambiciozan, kao i ona, tada će ga pratiti i u kući, a u poslu će mu biti velika potpora. Voli da joj se poštovanje iskazuje u svakom momentu, ali ona svojim izgledom, ponašanjem i kvalitetom to i zaslužuje.
Savjet: Za muža i obitelj zna da se žrtvuje, veoma je lojalna partnerka. Ako niste dovoljno ambiciozni i dominantni, snažni i fizički i psihički, dalje od nje. Ako jeste, imat ćete idealnu ženu i kvalitetan brak.


DJEVICA
ON
Kompliciran je, ciničan, težak, sitničav, dosadan, hipohondričan, kritičan. Veliki broj neženja je iz ovog znaka. Ne zna baš pokazati osjećanja i strast, ali je veoma naklonjen domaćem životu. U braku gleda da ostvari nešto kao prijateljski život, pa često djeluje u odnosu sa ženom kao da je sa kolegicom sa posla. Dobra osobina je i to što se radi o sposobnom muškarcu, koji zna osigurati udoban život za sebe, ženu i obitelj. Sklon je flertu, ali rijetko ide do kraja.

Savjet: Ne spada u one koji će ženu voditi u ekstazu, ali je zato majstor predigre, zavođenja i romantike. Spada u one koji će se jako potruditi da zadovolji ženu u svakom obliku.

ONA
Spada među savršene supruge. Brak organizira kao prijateljski odnos. Ovo je žena kod koje u kući nema, niti smije, da se dogodi  pogreška. U kući joj vlada savršeni red, sve je blistavo  i čisto. Izuzetno se dobro snalazi u kuhinji i spada u kategoriju najboljih kuharica. Ovo je pametna žena i izuzetan ekonom. Ono što je mana žene Djevice je što dosta stvari obavlja rutinski. Nešto je slabija emocionalno, točnije pod velikim je utjecajem okoline. Nikome se ne da u potpunosti, rijetko će pokazati emocije.
Savjet: Djeluje kao da se ne zna radovati i bije je glas bezosjećajne, hladne žene, pa joj je potreban netko tko će je otopiti. A otopit će se samo onda kada istinski nekog voli. Ne tražite od nje više nego što može i dobit ćete izuzetnu ženu. Preferira ozbiljne intelektualne tipove muškaraca.


VAGA

ON
Muškarac Vaga spada u površne i nezainteresirane za brak, jer ne voli domaći i obiteljski život. Kada su u braku, žive kvalitetno i s puno razumijevanja, držeći konce sudbine čvrsto, ali isključivo u svojim rukama. Žene tretiraju kao kraljice i uglavnom joj priušte luksuzan život. Obasipat će ženu poklonima, garderobom, nakitom, jer na ljubav muškarac Vaga gleda kao na umjetnost.
Savjet: Nikad prvi ne ostavlja ženu, već čeka da to ona uradi.

ONA

Žena Vaga spada u kategoriju žena na koje se muški rod bukvalno lijepi. U vrlo velikom postotku neka bira Vagu. Jedino mora da zna da se radi o ženi koja voli luksuz. Često ove žene imaju i izgled koji tjera muškarca da ima osjećaj da je mora zaštiti. Uglavnom su ovo žene snažne mentalne izdržljivosti sa snagom da prave harmoniju u životu.
Savjet: Instinktivno zna kako u kom momentu treba da se ponaša, kako bi zadržala sklad i skladne odnose. U braku mužu zna pružiti sve što mu je potrebno. Voli flert i ne rijetko popusti pred udvaranjem.


ŠKORPION

ON
Ako netko može da ponese epitet najtežih za bračni život, onda je to svakako muškarac Škorpion. S ovim muškarcem je izuzetno teško ostvariti pravi sklad i harmoniju i jedini način je da ga žena bezuvjetno prati u svemu. Možete ga voljeti maksimalno, ali to neće pomoći kad je ljubomora u pitanju. Ako je žena jača od njega, u bilo kom smislu, bolje da mu ne prilazi, jer ih ne podnosi. Spada u kategoriju kućnih tiranina i vrlo agresivnih osoba, sklonih nasilju, koji žive sa idejom da su svi okrenuti protiv njega. Vrlo su snažne seksualnosti i naglašeno ljubomorni i posesivni. Druga strana, koja također dominira, a koja je pozitivna, je to što je ovaj muškarac uglavnom u kategoriji vrlo uspješnih poslovnih ljudi i veoma sposoban da zaradi.
Savjet: Njegova osjećanja su iskrena, ali ne umije to pokazati na pravi način. Obožava ženu i djecu i u stanju je sve da uradi za njih. Sklonost avanturama je ista kao i kod pripadnica ovog znaka.

ONA
Ovo je žena koja brak shvaća s nevjerojatnom ozbiljnošću. Umije jako da voli. Naglašeno je brižna i kao žena i kao majka. One obiteljski  život jednostavno osjećaju i kada su u braku posvećuju se maksimalno. Ono što je moguća mana je što dosta stvari ovisi od njenog raspoloženja Sve što radi je iz najiskrenijih pobuda. Obožava muža.

Savjet: Potreban joj je snažan muškarac koji je neće sputavati i koji će znati da je zadovolji.STRIJELAC
ON

Spadaju u osobe koje imaju velike zahtjeve kada su žene i brak u pitanju. Muž Strijelac je najveći kritičar u zodijaku. Često je odsutan od kuće, a spada i u muškarce koji su veliki megalomani i bračni život mu je potpuno nezanimljiv. Na ljubav gleda kao na sretan splet okolnosti. Brakom se bavi prosto tehnički i na ljubav gleda kao na nogometnu utakmicu. Ne razumije zašto je uopće potrebno pokazivati bilo kakve emocije prema ženama ili bilo kome drugom. Njegova žena mora biti veoma jake inteligencije.
Savjet: Ovi muškarci su nestrpljivi. Ne trpe nikakva ograničavanja i pravila i žena mora stvarno biti bar sličnih pogleda na svijet ako želi dobar odnos. Seksualno nisu nezanimljivi.

ONA
Ako želite da vam žena bude najbolji drug i prijatelj, birajte ženu Strijelca. Vole sve što voli i muškarac Strijelac i dosta su slični svojim muškim kolegama. Mada izuzetno vole brz život, posjeduju osobinu koja se zove strpljenje i uvijek će čekati dovoljno dugo. Spada u inteligentne žene. Žena Strijelac je izuzetno pokretljiva i poslovi kojima se bavi najmanje podrazumijevaju boravke u kući. Kada je u kući, ekspeditivna je i dobra je majka.
Savjet: Ne znaju što znači ljubomora. Ne pravi od seksa nauku ni prioritet, ali voli uživati u seksu i voli kada se već nađe u poziciji braka, da joj se pokazuje pažnja i ljubav. Veoma su inspirativne kada dođe do seksa.JARAC
ON
Jarac nikada ne osjeti krajnje zadovoljstvo što je u braku. Ipak kao muž je dobar u klasičnom pogledu. S druge strane žena muškarca Jarca neka se ne nada da će imati previše slobode niti da će slobodno raspolagati novcem ma koliko da ga ima. Novac će uvijek stajati kod muža i uvijek će morati da traži i da ima opravdanje. Muž Jarac je kategorija konzervativnog diktatora. Nerazuman je i ne sluša ženu, često je destruktivan i stvara veliki problem uvijek kada se žena ne uskladi sa njegovim željama.
Savjet: Disciplina je gotovo vojnička kada je ovaj muškarac u pitanju. Emocije su skoro stran pojam za njega i nije u stanju napraviti atmosferu zadovoljstva i uživanja. U seksu ih bije glas da su maratonci.

ONA
Žene Jarčevi ne spadaju baš previše u kategoriju ženstvenih i onih na koje se muškarci lijepe. Često su  muškobanjaste, a temperament je diktatorski. Naglašen je i manjak emocionalne toplote i blagosti. Ipak odlike sistematičnosti, vjernost i sposobnost su karakteristike koje će privući muškarca. Veoma je dobra domaćica i ekstremno dobro zna ekonomiju i vodi kućnu financijsku politiku.
Savjet: Ovo je žena za poštovanje zbog nesebične lojalnosti i postojanosti. Ona može da bude idealna supruga za muškarce kojima emocije ne igraju preveliku ulogu.


 

VODOLIJA
ON
Ovo je muškarac koji preferira slobodu i intelekt. Spada u one koji su operirani od ljubomore i koji su najbolji prijatelji svojim partnerima. Nisu posebno veliki ljubavnici, nema u njima vatre, ali ako žene vole neopterećenost, ekscentrizam i oslobođenost od predrasuda, ovaj muškarac je idealan za njih. Rijetko lažu, a brak je za njih kao poduzeće. Znaju  da budu pažljivi kada su žene u pitanju.
Savjet: Nekad djeluju da su potpuno nezainteresirani za ljubav, a to se teško podnosi. Najbolje se osjećaju u neobveznim odnosima.

ONA
Veoma inteligentne žene kojima ne prija odnos u emotivnim varijantama sa puno sentimentalnosti. Veoma je jednostavna i nekonvencionalna. Njeno ponašanje prema mužu je također jednostavno i nikada ne izaziva problem. A mužu potpuno vjeruje. Nije ljubomorna, nije čak ni sumnjičava i u principu je ne zanima niti što muž radi niti što bilo ko drugi radi. Spremna je da se žrtvuje i za muža i za obitelj.
Savjet: Iako joj ne prija suživot sa emotivcem, ona jeste emotivna, ali je kroz život vodi razum. Rijetko pada u afekt. Muškarac mora biti dovoljno pametan da kvalitete ove žene maksimalno iskoristi. Seksualno su potpuno bez predrasuda i voljne da probaju sve.


RIBE
ON
Osjećajan i pažljiv muškarac, omiljen kod žena. Jedina mana mu je što se teško odlučuje za brak. Prema ženi je osjećajan, voli domaći život i atmosferu i u kući provodi dosta vremena. Ono što je nedostatak, često muškarac Riba ne spada u kategoriju materijalno i financijski jakih osoba. Spada u sanjare i umjetničke duše. Često nema snagu da se bori i izbori sa životnim problemima.
Savjet: Ovi muškarci pate od nedostatka ambicije i energije i poprilično su nestabilni. Ali ukoliko je žena snažna i umije iskoristiti određene potencijale ovog muškarca, brak može da bude bajka. Najviše od svih zadovoljstava uživaju u seksu.

ONA
Žena koja ne spada ni u previše vrijedne, ni u previše ambiciozne, a niti previše sposobne, ali koja se savršeno prilagodi domaćem životu i mužu. Posjeduje nevjerojatnu osjećajnost i emocionalnu snagu da se muškarcu uvuče pod kožu i da postane neodoljiva i neophodna. Za svakog muškarca kome je potrebna snažna žena bolje je da izbjegne ženu Ribu, ali svi koji preferiraju totalni spoj slobodno neka se odluče za njih. Ova žena će od kuće napraviti vrlo mirno i udobno mjesto. Mana ovih žena je da ma koliko da su lijepe, senzualne, talentirane ipak više vole da su sanjalice i mnogo života im prođe u prostom sanjarenju.
Savjet: Spadaju u kategoriju veoma odgovornih žena, ali i veoma prilagodljivih. One nude sve čari koje jedna žena može da ponudi muškarcu. Njihov koncept seksa je nešto kao iz "1001 noći".{jcomments on}