Podijeli članak

Izraz “televisa presenta” na početku i kraju svake meksičke ili španjolske sapunice koje su nekad bile izuzetno popularne na ovim prostorima i danas je omiljen nakon što se neka sapunica počne ostvarivati u realnom životu, piše Večernji list BiH.

“Televisa presenta” 

Taj izraz koristi se i u najnovijoj priči iz Gradačca kada je dan ljubavi i veselja zaključen brakom, a već oko ponoći svađom i odlaskom mladenke s vlastitog vjenčanja te dan kasnije angažiranjem odvjetnika, zahtjevom za rastavu, tužbama za klevetu...

Sapunicu su dvoje mladih nastavili na Facebooku pa je Elda objavila pjesmu srbijanske folk pjevačice Katarine Grujić čiji “srceparajući” stihovi glase: “Šta li sam na tebi to vidjela? Jedno đubre obično sve do zvijezda dizala, pa sada žmurim sa drugima ja jer ne mogu da vjerujem više svojim očima.” Pjesma također poručuje da izabranik nije bio zanimljiv, lijep. hladan i nedodirljiv, ali “u sitne se sate krupne greške naprave”, a iz tih “očito krupnih grešaka” na koje aludira ova mlada žena iz Odžaka rodit će se dijete. 

Za razliku od Elde, koja je kroz stihove opisala svoje stanje, a zatim i odmah ugasila svoj Facebook profil nakon što su počele uvrede na njezin račun, njezin bivši izabranik Edin iz Gradačca ohrabrivao se citatima: “Ne poginji glavu nikad. Najteže borbe Allah daje svojim najizdržljivijim borcima”, poručio je Edin sam sebi. 

Također, netom nakon razvoda promijenio je i fotografiju profila na ovoj društvenoj mreži tako da ovog puta pozira sam bez žene kojoj se prije nekoliko dana zakleo na ljubav do kraja života, a onda je sve završilo. Bilo kako bilo, jasno je da će ova priča imati još pokoji nastavak s obzirom na to da kreće brakorazvodna parnica, ali i tužba za klevetu koju je žena najavila jednodnevnom mužu. 

Također, borba je i oko pet i pol tisuća maraka koliko je prikupljeno tijekom darivanja mladenaca. U zapadnoj Hercegovini ovih dana analizira se iznos s obzirom na pisanja pojedinih medija da je bilo oko 400 svatova u salonu “Orhideja”. 

U najgorem slučaju, da su svi davali minimalnih 100 KM kao dar, bilo bi prikupljeno 40 tisuća KM, a kad se uzmu u obzir obitelj, kumovi i bliski prijatelji dolazi se do puno većeg iznosa. 

“Di su pare?” 

Ipak, da bi u borbi za pet i pol tisuća KM moglo biti zanimljivo potvrđuje i jedan koji je nazočio svadbi i pitao se hoće li se gostima vratiti novci, a drugi se pita “di su pare”, odnosno koja ih je strana uzela i s kim treba pregovarati oko povrata sredstava. 

Također, mladenci su dobili i priliku za novu zaradu pošto u Srbiji ne gube vrijeme pa ih se predlaže za reallity show “Parovi” gdje ima svega i svačega. Ako ovo nije jedini slučaj odbjegle nevjeste u BiH, zasigurno je najeksponiraniji.a