Podijeli članak

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru od sutra 1. rujna otvara svoja vrata studentima starijih godina mostarskog Sveučilišta. Studenti koji su prema Natječaju, kojeg je raspisao Studentski centar Mostar, zadovoljili uvjete za novu akademsku 2017./18. od sutra mogu useliti, stoji u priopćenju Sc-a Mostar.

Studentski centar navodi kako mjesečne stanarine za studente ostaju kao i ranijih godina, u iznosu od 156,00 KM za sve studente neovisno iz koje županije dolaze. Iznos od 156,00 KM mjesečno također plaćati će i studenti koji dolaze iz Republike Hrvatske i ostalih susjednih zemalja.

„Studenti iz Republike Hrvatske ranije su plaćali nešto veći iznos od studenata iz Bosne i Hercegovine, od ove akademske godine svi studenti imaju ista prava i truditi ćemo se da tako ostane i na dalje“, kazala je za pogled.ba glasnogovornica Studentskog centra, Anita Glibić.

Natječaj za brucoše kreće od sutra, 1.rujna, gdje se očekuje velik broj aplikacija studenata, stoga uprava Centra poziva sve zainteresirane da se za eventualne upite obrate nadležnom sektoru za smještaj studenata, stoji u priopćenju Studentskog centra Mostar.