Podijeli članak

Vatrena stihija koja je u samo nekoliko sati uništila ono što su u Judo klubu Borsa gradili godinama gorki je podsjetnik surovosti koju život nekada nosi sa sobom. Ipak, reakcije javnosti i spremnost za pomoć u obnovi spaljenih športskih dvorana Borse budi nadu kako će djeca i mladi uskoro opet trenirati na ovoj lokaciji. U želji da se to što prije dogodi i da se posljedice nesreće koja se dogodila što prije anuliraju, portali Pogled.ba i Ero.tel odlučili su uz suglasnost čelnika Borse ponuditi svim tvrtkama koje doniraju minimalno 500 KM za obnovu prostorija spomenutog športskog kluba besplatno oglašavanje u trajanju od mjesec dana.

Uvjereni smo kako su svi oni koji žele pomoći obnovu Borse to čine iz želje da se klubu što prije vrati stari sjaj, a mi na ovaj način želimo dati dodatni impuls procesu obnove nečega što je postao prepoznatljivi simbol Mostara i Hercegovine. Naravno, u skladu sa svojim mogućnostima, Pogled.ba i Ero.tel će i novčanim donacijama pomoći proces obnove naše Borse.

Također, kako ne bi diskriminirali naše postojeće klijente koji su već uplatili donacije Borsi, ovim putem ih informiramo kako i oni imaju pravo na mjesec dana gratis oglašavanja u našem medijskom prostoru. One tvrtke koje su već uplatile donacije od minimalno 500 maraka također nam se mogu obratiti sa zahtjevom da iskoriste mjesec dana besplatnog oglašavanja na našim portalima.

Čelnici Borse još jednom zahvaljuju svima koji su pomogli proces obnove uništenih športskih dvorana, a svi mi se nadamo kako ćemo u obnovoljenim prostorijama uskoro ponovo gledati kako djeca i mladi stječu športske vještine, uče se disciplini, važnosti zdravog života i svega onoga dobrog što Borsa prenosi na svoje članove.

Obnovimo Borsu!