Podijeli članak

Poznati glumac Milan Lane  Gutović iz Beograda (TV-serija Bela lađa i Šoić iz filmske komedije Tijesna koža) ), 28. rujna gostuje u Mostaru u velikoj dvorani Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača. Mostarskoj publici će se predstaviti sa hit komedijom "Obično veče" s početkom u 20 sati.

Gutović na humorističan način komentira aktualnu situaciju, žene i ljubavne probleme, viceve i sl. Opisuju ga kao čovjeka koji njeguje specifičan humor.

Predstava  je obišla je sve kontinente, igrana je u većini glavnih gradova svijeta, u Moskvi, Beču, Londonu, Parizu, Zurichu, Johannesburgu, New Yorku, Torontu, Chicagu, Vancouveru, Montrealu, Sidneyju, Melbourneu, Pekingu... Na redovnom je repertoaru kazališta te status kultne predstave beogradske publike ne gubi već više od jednog desetljeća.

Glumac Milan Gutović dobitnik je mnogih priznanja, ne samo za uloge koje je igrao u kazalištu, već i za uloge na televiziji i filmu. 

Gutović, koji je u ovoj predstavi tekstopisac i režiser, potrudit će se da svojim specifičnim humorom oraspoloži i nasmije publiku.

Ne propustite jedinstvenu priliku nasmijati se do suza neponovljivim dogodovštinama i humoru jedinstvenog Milana Laneta Gutovića.

Kabaretska predstava Obično veče traje 70 minuta i pravi je one man show.

Ulaznice u prodaji na blagajni Kosače  svaki radni dan od 13 do 20 sati.