Podijeli članak

Tagovi

Korona virus ili Covid-19 i dalje muči zemlje širom svijeta, uključujući Irsku, gdje je djed po prvi put sreo novorođenog unuka, preko prozora, piše Mirror.

Umirovljenik iz Irske, očajno viri kroz staklo prozora i gleda svog unuka, kojeg drži njegov otac. Fotografiju je na Twitteru objavila bebina teta, a iz ove fotografije može se zaključiti kako je djedovo srce slomljeno zato što ne može dodirnuti, poljubiti i zagrliti svog unuka.Tri generacije socijalnog distanciranja, a moj djed upoznaje unuka po prvi put - napisala je teta na Twitteru.

Umirovljenicima u cijelom svijetu naređeno je da se samoizoliraju kako bi se zaštitili od virusa.

Kasnije je dodala: ' Hvala svima na lijepim porukama! Dobra vijest je da je beba Faolán sjajno i da je nesvjestan svoje nove slave. Također, Faolán je moj nećak i moj brat Míchéal ga drži. Njegova mamica (čije je ime također Emma ) je fotografirala'.

- Moj otac je također dobro i potpuno je nesvjestan svoje nove slave. Nije mi dopustio da ga fotografiram, ali smiješi se! Moj brat živi otprilike dvije minute od njega, pa se došao pozdraviti. Znao je da nije mogao ući. Raduje se što će uskoro držati unuka - zaključila je.