Podijeli članak

Poseban osjećaj ispunjen blagoslovom i mirom koji živimo u blagdansko vrijeme u krugu svojih obitelji i najbližih svakome čovjeku budi nadu, ljubav i duh zajedništva koji nam je svima toliko potreban.

Blagdansko vrijeme budi ono najbolje u nama, potiče nas na solidarnost prema bližnjima, na darivanje koje nas obogaćuje duhom, vjerom i optimizmom. Stoga, hrabro i s vjerom u vlastite mogućnosti kreirajmo svjetliju budućnost za sve nas. 

Unatoč brojnim izazovima i dinamičnoj 2017. godini, Mladež HDZ BiH je svojim inicijativama i aktivnostima pokazala da naše zajedništvo može i hoće biti prepoznato na korist svakog pojedinca. Naše znanje, rad i upornost je nit vodilja da zajedno djelujemo i sljedećih 365 dana te unaprijedimo naša prava i da našu budućnost gradimo na svojoj rodnoj grudi.

Stoga želimo svima da u 2018. godini s još više volje, zajedništva i međusobnog razumijevanja gradimo Bosnu i Hercegovinu u kojoj je ugodno i dostojanstveno živjeti i u kojoj se problemi rješavaju dijalogom i međusobnim uvažavanjem na dobrobit svih nas, priopćili su iz Mladeži HDZ-a BiH.

Svima vam od srca želimo sretnu i uspješnu Novu godinu!