Podijeli članak

Muškarac u Novom Sadu pretukao je policajku koja je u nesvjesnom stanju odvezena u Klinički centar, a napadač je uhićen, prenijeli su vojvođanski mediji. 

Policija je priopćila da su jutros građani obavijestili policiju da ih mladić uznemirava i da se neprimjereno ponaša, u blizini Željezničkog kolodvora.

„Kada je policijska službenica došla na lice mjesta, osumnjičeni ju je, bez ikakvog povoda, udario pesnicom u lice i razbio joj nos. Prema neslužbenim saznanjima, napadač je bio pod utjecajem alkohola“, prenio je novosadski portal 021. 

Mediji prenose kako je riječ o K. P. iz Vrbasa koji je ubrzo uhićen.

Teže ozljede

Policajka se nalazi u Kliničkom centru Vojvodine, na odjelu kirurgije, pretpostavlja se da ima teže tjelesne ozljede, ali to još nije potvrđeno, javio je portal B92. 

Prethodni slučaj napada na policiju u Novome Sadu zabilježen je samo mjesec dana ranije, kada je jedan izgrednik teretnim vozilom namjerno udario i oštetio dva službena automobila na parkingu Policijske uprave, odbio je da se legitimira, a potom je fizički napao policijske službenike. 

Novi Sad je u veljači 2014. dobio dodatnih dvjesto policajaca, na zahtjev gradonačelnika Miloša Vučevića, kako bi se u gradu popravila opća sigurnosna situacija.