Podijeli članak

Pjevačica Nina Badrić (48) izazvala je kontroverze nakon što se na društvenim mrežama oglasila videoporukom kojom je zamolila Ministarstvo da svim estradnjacima ponovno dozvoli raditi. Naime, pandemija korona virusa uzela je maha. Odgođeni su veći koncerti i festivali, a neki su u potpunosti ostali bez gaža. Nina je mnoge šokirala izjavom kako je spremna izaći na ulicu i prosvjedovati jer mjesecima nije mogla zarađivati od nastupa.

Neki od njezinih pratitelja i kolega su je podržali, dok je od drugih dobila oštre kritike. Neki su joj poručili kako pretjeruje s ispadima i da ako ona i njoj slični žele, mogu raditi nešto drugo - primjerice, vaditi krumpire. Zbog iste stvari mnogi su prozvali i njezinu kolegicu Severinu Kojić (48). Mnogi su korisnici društvenih mreža na njihov račun pisali komentare ispod članaka na portalima i po ostalim online platformama. 

- Evo, za nekoliko dana vadimo krumpir u okolici Bjelovara, pa pozivam Ninu, Severinu i ostale estradnjake koji su uzeli pomoć od 4000 kuna da dođu prisnažiti u polje - stoji u jednoj ciničnoj objavi na društvenim mrežama koju je napisala osoba pod imenom Zrinka Gracan.

Badrić se osvrnula na taj komentar pa se oglasila na društvenim mrežama.

- Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom je poraz ljudskosti. Ravno do dna - napisala je Nina kao odgovor ovoj gospođi.