Podijeli članak

Nina Badrić ponovo je zaljubljena. Već godinu dana je u ljubavnoj vezi sa sedam godina starijim biznismenom Tinom Bralom (52) iz Livna, kojem je bila tiha patnja u mladosti. Dijamantni prsten na ruci zagrebačke pjevačice znak je da je veza očigledno ozbiljna piše Dnevni avaz.

Jedan hrvatski magazin objavio je fotografije zaljubljenog para. Snimljeni su kada je Tino dočekao pjevačicu po povratku iz Beograda, gdje je bila gost na vjenčanju Huga Valentea, francuskog vozača automobilskih utrka, i Anje Stojković, kćeri Dragana Stojkovića Piksija, legendarnog srpskog nogometaša.

Tino i Nina navodno su se poznavali još ranih devedesetih, na početku Ninine karijere, kad je poduzetnik, koji se već tad obogatio distribucijom sirove kave, navodno zbog zagrebačke pjevačice htio kupiti izdavačku kuću "Croatia Records". Međutim, život ih je odveo u različitim smjerovima, a ponovno su se slučajno susreli na glavnom zagrebačkom trgu u veljači prošle godine.

Žive zajedno u njegovom stanu, druže se sa zajedničkim prijateljima, uživaju u putovanjima, a krajem prošle godine navodno su se i zaručili na Maldivima.

Šuška se i o vjenčanju, ali o tome još oboje šute.