Podijeli članak

Nina Badrić se u posljednje vrijeme hvali fotkama s luksuznog odmora na Karibima, a u posljednjoj je objavi pokazala ogromnu jahtu na kojoj uživa.
 
Jahta duga 143 metra i koja vrijedi više od 450 milijuna dolara u vlasništvu je ruskog oligarha Andreja Meljničenka i njegove supruge Sandre koja je Nini dugo bliska prijateljica.
 
Nina je tako nedavno prisustvovala rođendanskom partyju Sandre Meljničenko s kojeg je objavila fotke i uputila joj emotivnu čestitku, a sad je još jednom odlučila svima dati do znanja koliko joj znači njena prijateljica i koliko je zahvalna za sve što joj ona pruža.
 
"Toliko puno puta si mi stavila osmijeh na lice i radost u srce. Toliko predivnih uspomena dana i godina i veselja s tobom... Oplemenila si moj život zauvijek. Volim te", napisala je pjevačica uz njihovu zajedničku fotku.
 
Sandra i Nina upoznale su se prije deset godina u Dubrovniku, po Sandrinoj želji. Jako su se brzo sprijateljile, a Nina je pjevala na vjenčanju Sandrina brata. Uskoro su otišle na svoje prvo ljetovanje na Karibe, a sudeći po Instagramu, svake godine provedu neko vrijeme zajedno, prenosi Index.hr.
 
Inače, Sandra (djevojački Nikolić) je pjevala u srpskoj grupi Models koja je poznata po svojim atraktivnim članicama. Proslavile su se hitom "Pare, pare, pare" i bile su jako popularne devedesetih.