Podijeli članak

Dok se Hrvatska i Francuska pripremaju za finale Svjetskog prvenstva u Rusiji, najskuplji nogometaš u povijesti sa zanimanjem će pratiti dvoboj svojih suigrača iz Barcelone i PSG-a.

Neymar je s Brazilom ispao sa SP-a porazom od Belgije u četvrtfinalu i zbog svojih predstava dobio niz kritika iz cijelog svijeta, ponajviše zbog simuliranja i valjanja po terenu.

Uoči finalne utakmice Neymar je objavio fotografije s Ivanom Rakitićem, s kojim je igrao u Barceloni, te Kylianom Mbappeom, s kojim igra u PSG-u, i poslao im poruku podrške.

"Znam koliko vam je teško bilo doći do finala. Sada uživajte i zabavite se. Vrijedilo je. Jako sam sretan zbog vas dvojice i uzbuđen zbog reakcije navijača u obje zemlje, Francuskoj i Hrvatskoj, koje slave veliki uspjeh. Neću lagati, volio bih biti s jednim od vas na terenu, ali ništa od toga na ovom SP-u. Možda u Kataru... Nadam se da ćete se zabaviti u nedjelju i ne zaboravite da ste, neovisno o ishodu finala, već sada šampioni. Ponosan sam što ste mi prijatelji, a nogometni svijet treba biti ponosan na ovo veliko finale. Sretno!" napisao je Neymar.