Podijeli članak

Sam Griner, na internetu poznat kao 'success kid', gotovo je svakodnevno prisutan na svim memeovima diljem društvenih mreža. Sam sada ima 10 godina, a njegova majka, Laney Griner, podijelila je priču o tome kako je nastala slavna fotografija.

Za vrijeme ljetnog dana, Laney je izvela svojeg sina na plažu, a on je neprestano trpao pijesak u usta. Laney ga je pokušavala spriječiti, na što je Sam ljutito reagirao, te je Laney brže bolje prigrabila fotoaparat da ga fotografira, ne znajući da će tako kreirati jedan od najslavnijih 'meme-ova' ikada.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laney Griner (@laneymg)


Meme je od tada dobio različite interpretacije, a gotovo da ne postoji osoba koja ga nije vidjela. Osim što je njegova mama morala zaposliti "upravitelja mema" za rješavanje zahtjeva za licenciranje, Samov život je ostao prilično isti. Međutim, učinak ovog 'meme-a' zapravo je promijenio život njegovom ocu kojemu je dijagnosticirana bolest bubrega. Obitelj si nije mogla priuštiti lijekove potrebne za liječenje Justina, kojemu je hitno trebalo presađivanja bubrega, piše Večernji list.

Nakon što su mnogi njihovi prijatelji ponudili financijsku pomoć kako bi mu spasili život, Laney i Justin odlučili su postaviti 'GoFundMe' stranicu za doniranje novca. Laney je i na svojem Twitteru napisala "Kada bi svi koji su kreirali 'succees kid' meme, donirali po jedan dolar, mogli bismo spasiti život njegova oca".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laney Griner (@laneymg)