Podijeli članak

Nogometaši ekipe Veracruz već mjesecima nisu primili plaću, pa su na nesvakidašnji način odlučili prosvjedovati, a to ih je koštalo poraza u meču protiv Tigresa.

Lokalni mediji javljaju da nogometaši Veracruza plaću nisu primili najmanje šest mjeseci, zbog čega su prvih pet minuta utakmice Meksičke prve lige (Liga MX) protiv Tigresa odlučili mirno stajati na terenu.

Sudac je da znak početka meča, a igrači Veracruza su samo loptu gurnuli sa centra i stali. Nogometaši protivničke ekipe Tigresa su zbunjeno promatrali situaciju, a nakon minute i pol su odlučili krenuti u napad. Eduardo Vargas je gurnuo loptu u nebranjeni gol Veracruza. Nakon što su izveli loptu s centra, nogometaši Tigresa su ponovo krenuli u napad, a strijelac za vodstvo od 2:0 bio je Andre-Pierre Gignac.
 


U šestoj minuti meča nogometaši Veracruza su okončali prosvjed i počeli igrati, ali su u istoj minuti primili i treći gol koji je postigao Vargas.

Jedini gol za Veracruz je u posljednjim trenucima meča postigao bivši turski reprezentativac Colin Kazim.

Nakon završetka meča nogometaši Veracruza su odbili rukovati se s igračima Tigresa i prosvjedno su im pljeskali zbog dva gola postignuta u jeku prosvjeda.