Podijeli članak

Netflix je otkazao zombie komediju Santa Clarita Diet, a fanovima to nije najbolje sjelo, posebno zato što je treća sezona završila cliffhangerom.

U priopćenju je Netflix pohvalio zvijezde showa Drew Barrymore i Timothyja Olyphanta za "nevjerojatnu sposobnost za komediju", no vijest da se serija, u čije se četiri epizode pojavio i Goran Višnjić, prestaje snimati nikoga nije obradovala.

Serija prati bračni par iz predgrađa, Sheilu i Joela Hammond, čiji životi se potpuno promijene kad se lik Drew Barrymore pretvori u zombija. U trećoj sezoni Goran Višnjić glumio je srpskog pukovnika Dobrivoja Poplovića.
 

Netflix je javio kako je 10 epizoda treće sezone, koja je na servisu dostupna od prošlog mjeseca, kraj tog showa.

Fanovi na društvenim mrežama izrazili su svoju tugu i frustracije zbog te odluke, pogotovo zato što je posljednja sezona završila cliffhangerom, prenosi Index.

Iako Netflix ne objavljuje podatke o gledanosti, Santa Clarita Diet serija je koju su dobro prihvatile i publika i kritika. No često se moglo čuti kako nije uspjela postati popularna koliko se možda očekivalo od serije s vodećim glumačkim imenima kao što su Barrymore i Olyphant.