Podijeli članak

Tagovi

Direktor privatne tvrtke I-Mibag iz Bužima Izet Pajalić odlučio je povući nesebičan potez i svim dužnicima prema njegovoj tvrtki oprostiti dugovanja, tako da u novoj godini Pajalić neće imati dužnika.

Na vratima poslovnih prostorija u Bužimu istaknuta je obavijest u kojoj piše: “Svi kupci koji su imali dugovanja prema tvrtki, od 31. prosinca 2017. godine više nisu dužni”.

S obzirom na to da je riječ o poslovnom potezu koji nije toliko čest u BiH, Večernji list je odlučio kontaktirati direktora bužimske tvrtke Izeta Pajalića, koji nam je potvrdio da je odlučio oprostiti ljudima novac koji duguju.

- Točno je, to smo danas odradili i ja sam taj novac oprostio svojim kupcima. Tu je bilo ljudi koji su dugovali dvije ili tri godine, a iskreno, traženjem novca taj dug se ne može zatvoriti - rekao je Pajalić.

On je također dodao i da je 2017. godina za njegovo poduzeće bila uspješna s obzirom na to da se “lijepo radilo i zaradilo” te je jednostavno odlučio tih nekoliko tisuća maraka oprostiti svojim dužnicima. Inače, ova tvrtka je registrirana kao društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, export-import i prijevoz roba.