Podijeli članak

Američka glumica Hether Locklear napunila je jučer 59 godina. No, nije na društvenim mrežama objavljivala fotografije slavlja, ni poklone. Odlučila je, čini se, rođendan proslaviti tiho i u najužem krugu obitelji.

S obzirom na to da je iza nje poprilično teška godina, ili bolje rečeno teške godine, ne čudi što Hether ne želi pompu za rođendan.

Prošla su vremena kad je ta krhka plavooka plavuša u medije dospijevala zahvaljujući ulogama ili nekim lijepim povodom. Danas su to više priče za crnu kroniku.

Nije stvar u tome da je Hether ostarila i fizički se promijenila (iako je situaciju pokušala da popravi botoksom, što joj baš i nje uspjelo). Uništio ju je alkohol i neprestane bitke s unutarnjim demonima.

Od 2008. godine, malo nakon što joj je propao drugi brak, Lockher se bori sa depresijom i više puta je tražila pomoć psihijatra, piše "Jutarnji list". Iste te godine prvi je put privedena zbog vožnje pod uticajem opojnih sredstava, lijekova na recept.

Zatim je 2010. godine udarila automobilom u prometni znak, pa pobjegla sa mjesta nesreće i "zaradila" prekršajnu prijavu. Dvije godine kasnije prevezena je u bolnicu nakon što joj je pozlilo zbog miješanja lijekova i alkohola i sumnje na pokušaj samoubojstva. Opet je bila hospitalizirana.

U proteklih pet godina tri puta je bila na odvikavanju od alkohola - posljednji put nakon što je krajem 2019. završila na psihijatriji. Tada je u objavama na društvenim mrežama pisala da se "prepušta u božje ruke".