Podijeli članak

Početak veze je uvijek najljepši, a jedna od najboljih stvari u tim su danima leptirići koje osjećamo u želucu. Oni s vremenom prođu, i većini nas itekako nedostaju. Na sreću, oni se mogu vratiti, i to ovako.

Otiđite na spoj

Prvi, drugi i treći su bili jako uzbudljivi, a nekoliko sljedećih je rezultiralo pravim leptirićima… A onda ste nakon nekog vremena jednostavno prestali. Mnogi parovi u vezi jednostavno zaborave na to koliko je lijepo izaći na spoj. Počastite se romantičnom večerom, flertajte i uživajte kao da ste se tek upoznali. Leptirići će doći sami od sebe.

Razdvojite se

Ne na jako dugo, ali uzmite si tjedan dana pauze i pokušajte se ne vidjeti. Osim što će se zbog ovoga aktivirati novi leptirići, ovaj će vam tjedan pauze dati vremena da napravite sve one stvari koje inače ne stignete. Kad se ponovno vidite, shvatit ćete koliko ste si nedostajali.

Ljubite se

Nažalost, i poljupci u dugim vezama često padaju u drugi plan. Jednostavno zaboravimo na njih, ili im ne pridajemo toliku važnost. Ako se svaki dan barem jednom strastveno poljubite, osjećat ćete se kao da ste se tek upoznali.

Otputujte zajedno

Ponekad je dovoljno da se isključite iz svakodnevnog ritma i uzmete vrijeme za sebe. Ne morate trošiti puno novca i otputovati na drugi kraj svijeta… dovoljan je vikend izvan uobičajenog okruženja, i sve će biti svježije. (index.hr)