Podijeli članak

Slavna pjevačica već tradicionalno je nastupila na CMC festivalu u Vodicama proteklog vikenda s pjesmom u kojoj se pojavljuje kao koautor. Neda Ukraden slobodne trenutke ondje iskoristila je za uživanje na suncu i u moru, a svoje obožavatelje na Instagramu je morala počastiti fotografijom u badiću.

Jedna od najslavnijih baka u regiji u Vodicama je pored poslovnih obaveza našla vremena i za odlazak na plažu.

'Došlo doba da se more proba', opisala je fotografiju Neda Ukraden na kojoj pozira u modernom dvodijelnom, prugastom kupaćem kostimu i sa sunčanim naočalama, kao zaštitom od sunca. Pjevačica će 16. kolovoza proslaviti 69. rođendan, a svoje godine odlično nosi, pa i ovog ljeta možemo konstatirati da izgleda sjajno.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Neda Ukraden (@neda.ukraden)


Osim zavidne karijere, Neda Ukraden oduševljava svojom energijom i stavom o životu.

'Volim aktivne priče, volim zujati. Imam neke vježbe koje prakticiram, a koje mogu raditi svugdje. Ne idem po teretanama ni fitnes centrima, jer prije svega nemam vremena za to. Vježbe ne radim samo da bih bila u kondiciji, nego i zbog zdravlja, da bi moja kralježnica mogla izdržati štikle od 15 centimetara potpetica na bini do tri ujutro ili vožnju od osam ili deset sati. Ovo je prilično fizički teška profesija, a da ne govorim psihički', izjavila je ranije za tportal. Prošle godine je pjevačica koja je rođena u Imotskom, odrasla u Sarajevu, a živi u Srbiji, proslavila 50 godina karijere u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu.