Podijeli članak

Kako nam upravo javljaju dva neprovjerena izvora Mostara, dva autobusa huligana koji su jučer palili po Sarajevu, inače Tuzlaci, došla su navodno danas u Istočni Mostar i u 14 sati navodno nastavljaju s prosvjedima u Mostaru. Napominjemo da ova informacija nije sto posto provjerena no budući da u Mostaru nema nikakve sigurnosne organizacije dužni smo je objaviti kao mjeru opreza. Moguće je da je informacija potpuna laž jer u histeričnim situacijama ljudi svašta izmišljaju!

U HNŽ policiji još traje zbunjenost što činiti jer ravnatelj policije ne postoji i njegovo imenovanje se odgađa.

Kako saznajemo snage reda danas ipak neće dozvoliti pohode piromana po Mostaru kao što su to po naredbi Dragana Lukača, federalnog šefa policije učinili misleći da će skup biti miran.

Okupljanja se neće zaustavljati ali svako djelovanje mimo zakona o redu bit će sankcionirano. Postoje jasne indicije da se socijalni nemiri iz Bosne žele pretočiti u međunacionalni sukob u Mostaru kako bi ona politička elita koja je Federaciju dovela do ruba opstanka iz cijele priče izišla kao manje kriv faktor.

Platforma  - pljačkaški projekt Zlatkovih nacionalsocijalista i hrvatskih mesara i fašistoida, koji je potpuno uništio FBIH ne preza od toga i da ljude izvede na ulice i ovaj entitet uguši u dimu sve kako bi se istrage o korupciji, zatvorske kazne i procesi koji im prijete prebacili na leđa nekih drugih i kako bi se masovnim sukobima u zemlji skrenula pažnja sa njih na “događanja naroda”.

Pojedinci u Zapadnom Mostaru koji danas najavljuju kako će na prosvjede doći naoružani trebaju se staviti pod kontrolu, jer i takvi rade za sarajevsku stvar. Na provokacije se ne smije pasti! Nije nam cilj ni na koji način dizati paniku, i huškati na sukobe, jer to možda neki i priželjkuju , no isto tako glupo je da ne objavljujemo ništa i čekamo kad će netko nešto zapaliti pa da potom to objavimo.

Molimo da informaciju uzmete sa strogom rezervom!

(poskok.info)