Podijeli članak

Nevjerovatna scena dogodila se tijekom sinoćnje utakmice između New Orleansa i Denvera u kojem su gosti slavili rezultatom 134:131.

Pred kraj treće četvrtine reporterka "Altitude Sportsa" Ally Sturm je prišla iza klupe Denvera i intervjuirala jednog navijača.

S obzirom da je nekoliko momaka tijekom utakmice u nekoliko navrata dobacivalo Nikoli Jokiću da je "četnik", Ally je prišla jednom od njih koji je u rukama imao hrvatsku zastavu.

Čovjek se predstavio kao Srbin Mark i rekao je da u ruci drži srbijansku zastavu koju je kupio preko interneta, a da riječ "četnik" u Srbiji ima izuzetno pozitivno značenje, prenosi Klix.

Novinarki nije bilo ništa jasno, a nije čak ni prepoznala da dotični Mark, za kojeg još uvijek nije sigurno koje je nacionalnosti, drži hrvatsku zastavu, ali su voditelji u studiju Vic Lombardi i Bill Hanzlik nakon meča "provalili" da se radi o provokaciji.

Lombardi je u odjavi meča zahvalio prijatelju Srbinu koji mu je poklonio "divnu vojničku srbijansku kapu", koju je potom stavio na glavu i pitao kolegu koji bi mu čin dao. Hanzik mu je rekao: "Ti si general!", jasno poručivši da znaju simbole Srbije.