Podijeli članak

Natječaj za prijem na smještaj i ishranu studenata prvih studijskih godina u Studentski centar Mostar bit će otvoren do 18.rujna, točnije tri dana duže od predviđenog roka. U priopćenju kojem smo dobili iz uprave ovog centra, kao razlog navodi se velik broj upita od strane studenata koji upisuju studij kroz rujanske razredbene postupke.

„ Odazivom studenata kako na natječaj za studente starijih studijskih godina tako i na ovaj za studente prvih godina, jako smo zadovoljni. Do danas imamo preko 140 aplikacija a pred nama je još osam dana otvorenog natječaja. Budući da kroz ove mjesece iza nas svi procesi iziskuju posebnu pažnju i prilagodbu zbog pandemije, tako i ovaj natječaj ostavljamo duže otvorenim kako bi svi brucoši imali mogućnost apliciranja a studenti rezultati mogu očekivati 21.rujna.“ kazala je Anita Glibić, glasnogovornica centra. 

Podsjetimo, u Studentski centar Mostar u tijeku je useljenje studenata starijih studijskih godina koji su zadovoljili natječaj u srpnju i prema riječima Glibić, uz strogo poštivanje propisanim epidemioloških mjera svi procesi teku u najboljem redu, studenti se pridržavaju propisanih mjera a smještaj u Sc u Mostar i uz pandemiju ostaje najpoželjniji smještaj u gradu.


 

Studentski centar Mostar raspisao natječaj za prijem brucoša

Na temelju odluke Upravnog vijeća Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru Ur.broj87-XV/15 Studentski centar Sveučilišta u Mostaru za akademsku 2020./2021. godinu raspisuje:: Natječaj za prijem studenata (brucoša) na smještaj i prehranu u Studentski centar Sveučilišta u Mostaru.