Podijeli članak

Načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić u srijedu je posjetio Studentski centar Sveučilišta u Mostaru zajedno s predsjednikom Općinskog vijeća Ljubuškog Tihomirom Kvesićem i ministrom financija u Vladi ZHŽ-a Tonijem Kraljevićem.

U razgovoru s ravnateljem Studentskog centra Mostar Draganom Mikulićem, Barbarić je istaknuo kako je posjet studentima i Studentskom centru redovita praksa u kojoj će i dalje biti nastavljeno sufinanciranje prehrane studenata koji dolaze iz općine Ljubuški kao što je to bilo i ranijih godina.

"Zahvalan sam ravnatelju na razumijevanju što se tiče smještaja u Studentskom centru, pogotovo na uvažavanju socijalnih i onih najugroženijih kategorija studenata koji nađu mjesto ovdje", kazao je Barbarić te naglasio kako je prije petnaestak dana s ministrom financija Tonijem Kraljevićem dogovorena dinamika isplate dugovanja koju ZHŽ ima prema SC Mostar. 
 
Ravnatelj Studentskog centra Mostar Dragan Mikulić istaknuo je kako Centar s općinom Ljubuški ima jednu od najboljih suradnji te se zahvalio načelniku Barbariću na nesebičnoj podršci koju pruža ovoj ustanovi.