Podijeli članak

Nalazi djevojčice Mile Rončević (2) koja se od akutne megakariocitne leukemije liječi u SAD-u, u Children’s Hospital of Philadelphia za sada su dobri, potvrdio je Jutarnjem otac djevojčice Marin Rončević. Ako nalazi ostanu dobri i dalje, Mila bi početkom srpnja trebala ići na transplantaciju koštane srži, no situacija je još neizvjesna, rekao je njezin otac Marin Rončević.

- Prolazili smo opet kroz svašta. Sad izgleda da su nalazi dobri i da nas početkom srpnja očekuje transplantacija, ali sve je to podložno promjeni.Teško je biti detaljniji jer se sve stalno mijenja, i njihova mišljenja i planovi i sve ostalo - rekao je Marin Rončević za Jutarnji list.

Podsjetimo, zahvaljujući apelu obitelji upućenom preko Facebooka, vijest o Milinoj bolesti i novcu potrebnom za liječenje u Americi se proširila u cijeloj Hrvatskoj, a dobri ljudi iz zemlje, ali i inozemstva uplaćivali su donacije.

Za Milu je prikupljeno više od 37 milijuna kuna. Cilj je, podsjetimo bio, 2,8 milijuna koliko bi trebalo koštati liječenje u Philadelphiji.