Podijeli članak

Brad Pitt u najnovijem se intervjuu za New York Times osvrnuo na brojne tračeve koje kruže već skoro tri godine. Naime, planetarno popularnog glumca otkad se razveo s Angelinom Jolie, mediji su povezivali s brojnim ženama. 

Glumac je priznao kako, kad je to moguće, izbjegava novinske natpise i tračeve pa tako rijetko kad čita brojne članke koji skoro svakodnevno izlaze na stranim portalima. 

- Naravno da to ne mogu u potpunosti izbjeći, no kada mogu, ne čitam. Doista ne znam s koliko su me žena povezali u posljednje dvije ili tri godine i niti jedna od tih priča nije bila istinita. Možda je tu i bilo nečega, no to vjerojatno nije značilo ništa - rekao je Brad.

Glumca se od razvoda povezivalo s profesoricom Neri Oxman, dizajnericom nakita Sat Hari Khalsa, ali i kolegicom Alijom Shawkat. Otkad se razveo od Angeline, Brad se svim silama trudi sačuvati svoj privatni život od očiju javnosti koje ga prate u stopu.  Iako smo ga znali viđati u društvu mnogih ljepotica, Brad nikada nije javno potvrdio da s nekom ima ljubavni odnos.

Podsjetimo, Brad i Angelina rastali su se 2016. godine nakon dvije godine braka. Upoznali su se 2004. na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith'. Kolege sa seta su se odmah zaljubili, iako je Brad tada bio u braku s Jennifer Aniston. Vjenčali su se nakon skoro deset godina veze, 2014. 

Par ima šestoro zajedničke djece - Maddoxa (18), Paxa (15), Zaharu (14), Shiloh (13), Vivienne (11) i Knoxa (11). Brad je u jednom intervjuu priznao kako je alkohol jedan od krivaca za razvod s Angelinom. - Otišao sam daleko koliko sam mogao pa sam si oduzeo privilegije pijenja - rekao je. Nakon razvoda, godinu dana je zbog tog problema proveo u Anonimnim alkoholičarima. 

- Razvod je bio zaista kompliciran. Pred kraj moje veze s Bradom nisam se mogla prepoznati, kao da sam izgubila dio sebe...postala sam manja, nebitna, iako to nisam pokazivala. Bila sam duboko, istinski tužna, povrijeđena, ali s druge strane bilo je zanimljivo uroniti u poniznost i osjećaj beznačajnosti - priznala je tada Angelina.