Podijeli članak

Nakon 10 godine ljubavi, zaruka i dvoje djece, prema pisanju portala People, prekinuli su brazilska manekenka Alessandra Ambrosio i milijunaš Jamie Mazur

Par nismo vidjeli zajedno mjesecima.

Nakon 10 godine ljubavi, zaruka i dvoje djece, prema pisanju portala People, prekinuli su brazilska manekenka Alessandra Ambrosio i milijunaš Jamie Mazur.

Ljepotica i jedna od najuspješnijih manekenki današnjice i biznismen upoznali su se davne 2008. godine, a iste godine dobili su kćer Anju Louise, dok je sin Noah Phoenix stigao 2012. godine.Par je čitavo vrijeme bio i zaručen no nikada nije stao pred oltar, a dosad su slovili za jedan od najstabilnijih celebrity parova pa se samo nagađa o tome što je pošlo po zlu.
"Nisam se nikada udala, jer sam jako zaposlena. Razmišljat ću o tome kada nađem malo vremena. Uostalom, ako sam za njega zaručena 8 godina, očito da mi udaja nije prioritet", otkrila je manekenka u intervjuu 2016. godine.

Alessandra je još 2017. godine odlučila u potpunosti promijeniti život pa je tako u studenom prošle godine odradila posljednju reviju za brend Victoria's Secret te se odlučila posvetiti glumi i dizajniranju kupaćih kostima, a čini se kako je to podrazumijevalo promjene i u privatnom životu.Iako se par mogao često vidjeti u raznim aktivnostima s djecom, posljednji put zajedno su fotografirani prije 3 mjeseca pa se tako moglo naslutiti da nešto nije u redu.

No s obzirom na to da je par sve ove godine pomno pazio na privatnost, možda nikada niti nećemo saznati pravi razlog prekida.(Index.hr)