Podijeli članak

Ovaj velbni objekt raspolaže s čak šest bazena za djecu i odrasle, na koje je postavljeno sedam velikih tobogana, od kojih je jedan adrenalinski – dugačak 200 i visok 21 metar.

- Planiramo spektakl. Tu noć pod svjetlima reflektora sav naš trud i vizija bit će predstavljeni građanima cijele Hercegovine, turistima iz susjednih zemalja. Svi su dobrodošli da uživaju zajedno s nama u sadržajima koje ćemo predstaviti narednog vikenda“, kazao je Rodoljub Drašković investitor i idejni tvorac Trebinjskog grada sunca najvećeg projekta ove vrste u BiH.

Rodoljub Drašković je u ovaj projekt do sada uložio više od 30 milijuna KM. Dječji Aqua park se prostire na čak 79.000 kvadratnih metara, a za njega već sada vlada veliko zanimanje turista koji se odmaraju kako u Trebinju, tako i onih na crnogorskom i dubrovačkom primorju. Raspituju se kada je otvaranje, koliko će koštati ulaznica, šta kompleks posjeduje od dodatnih sadržaja?

Kako prenosi Dnevnik.ba, ovaj velbni objekt raspolaže s čak šest bazena za djecu i odrasle, na koje je postavljeno sedam velikih tobogana, od kojih je jedan adrenalinski – dugačak 200 i visok 21 metar. Dječji park mališnima će prirediti nezaboravne avanture. Tu je i takozvani „splash safari“ koji ima 18 vrsta životinja – od žaba i morskih konjića do medvjedića, te Dino-park u kome su postavljene replike 15 dinosaurusa, koji će napraviti dodatnu atrakciju od ovog kompleksa. Uz gradnju aqua parka, vrijedni neimari izgradili su i prateće objekte poput hotela „Vidikovac“ koji će imati 90 kreveta, te objekt s luksuznim apartmanima.

Na raspolaganju budućim posjetitelkjima bit će i tri restorana, te jedan VIP restoran. Dovršava se i izgradnja luksuznog broda „Galija“, koji će pored restorana i apartmana, imati i spa centar. Luksuzni brod Iako se još službeno ne govori o cijeni ulaznice, informacije kažu da bi se pojedinačna ulaznica trebala kretati od 10 do 15 KM.

Ipak, konačna cijena će biti poznata neposredno prije otvaranja. Grad Sunca već privlači turiste i poznate ličnosti koje ga znatiželjno razgledaju. U narednom razdiblju, kako je ranije rekao medijima Rodoljub Drašković, bit će izgrađen i mali grad, dok će treća faza podrazumijevati izgradnju pratećih objekata poput kliničkog centra i luksuznog naselja kako bi cijeli kompleks i zaista postao grad u gradu. Inače, Aqua park dnevno može primiti do 2.700 posjetitelja.