Podijeli članak

Proteklog vikenda je završen tečaj autonomnog (SCUBA) ronjenja u organizaciji Sportsko ekološke udruge Hercegovina (SEUH) iz Mostara.

Ovom, do sada najmasovnijem, tečaju ronjenja u Hercegovini je pristupilo 20 polaznika koji su iz metodoloških i sigurnosnih razloga bili podijeljeni u tri skupine, priopćio je SEUH Mostar.  Nakon teorijskog dijela pristupilo se izvođenju praktične nastave, koja je izvođena; na Gradskom bazenu Mostar, rijeci Trebižat (lokalitet Struge, općina Čapljina), te jadranskom akvatoriju Neuma, Gradca i Mimica. 

Svi polaznici su uspješno svladali teorijske i praktične izazove tečaja, te su certificirani međunarodno priznatom licencom „Ronilac otvorenih voda“.

Ovim tečajem su formirani novi poklonici ronilačkog sporta, a SEUH se još jednom potvrdio kao lider iz oblasti edukacije u ronjenju, te stekao nove članove koji su garancija kontinuiteta i intenziteta budućih aktivnosti, piše Večernji list BiH.  SEUH će već koncem kolovoza organizirati novi tečaj autonomnog ronjenja, te ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da nas kontaktiraju na e-mail: [email protected]