Podijeli članak

Radijska emisija „Treća četvrtina" bit će emitirana na radiju Treći 12. prosinca u 11.15 sati koju uređuju i realiziraju studenti prve godine diplomskog Studija novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Emisija će biti realizirana u sklopu kolegija Sportsko novinarstvo.

Gošća u emisiji je studentica novinarstva i odbojkašica Tamara Stojanović, koja je ove godine došla u Mostar igrati za premjerligaški klub SOK Mostar.

U rubrici „Jeste li znali?“ govorit će se o zanimljivim činjenicama i događajima u svijetu sporta kroz povijest. Pitali smo studente koliko prate ligu petice i koga favoriziraju. 

Student četvrte godine Fizičke kulture i rukometni sudac Ivan Džolić otkrit će je li moguće uskladiti obveze rukometnog sudca sa fakultetom. U rubrici „Sve je to sport“ ovog utorka donosimo sport  koji uključuje palice, lopticu i nevjerojatnu ulogu za žene u sportu.

Emisiju realiziraju studenti Novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru: Martina Jurić, Mate Golemac, Mladen Topić, Kristijan Krišto, Mijo Brkić, Tomislav Pavić, Anđela Jurišić, Lukrecija Batinović, Vedrana Merdžan i Ivana Rudeš.

Kroz praktičnu nastavu studenti stječu kompetencije, znanja i vještine za realizaciju sportskih emisija na radiju.