Podijeli članak

Tagovi

Rafael Nadal sprema se za nastavak sezone, a drugi tenisač svijeta uoči nastupa na Mastersu u Montrealu govorio je o privatnom životu.

Španjolski tenisač osvojio je 18 Grand Slam titula te ga smatraju jednom od najboljih tenisača svih vremena. No on je i dalje skroman...

'Ne gledam svijet kao Rafael Nadal - zvijezda tenisa. Na svijet gledam kao običan čovjek. Život mi je običan, kao i svaki mojeg prijatelja. Želim viđati prijatelje i obitelj svaki dan, što moj odnos s najbližima čini jednom od najvažnijih stvari u životu. Ponekad kuham, ponekad neko drugi. Volim kuhati, nemam problema s tim', rekao je Nadal.

Njegov prijatelj i čovjek zadužen za medije Benito Barbadillo objasnio je kako Rafa uvijek pronađe način da se osjeća ugodno na Wimbledonu, Australian Openu ili Roland Garrosu.

'On stvori kućni ugođaj, iako nije kod kuće. Ne pokušava kopirati sve od kuće, ali on stvori svoje vlastito okruženje i ugođaj. Sve je tako da bude što opušteniji i da može biti fokusiran i koncentriran', izjavio je Barbadillo, a prenosi HRT.

Nešto o svojem natjecateljskom duhu.

'Ja sam osoba koja uvijek daje sve od sebe. Natjecanje se svodi na pobjedu. Nikad se nisam smatrao tako dobrim da idem na treninge tek toliko već da uvijek napredujem', zaključio je Nadal.