Podijeli članak

Na Sveučilištu u Mostaru uspješno su održani izbori za predstavnike godina, zamjenike predstavnika te predsjednike studentskih zborova svih 11 ustrojbenih jedinica.
 
Pomoćnica Rektora za nastavu, studente i pravna pitanja Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Vesna Kazazić, sa predsjednikom Studentskog zbora Markom Džoićem i članicama izbornog povjerenstva predsjednicom Anom Bokšić i Mateom Pašalić, obišla je sva izborna mjesta posjetivši svaku ustrojbenu jedinicu.
 
Izlaznost studenata je ove godine bila još veća, budući da su se izbori produžili do 15 sati, sukladno novom Pravilniku o izborima koji je uveo XVII. saziv Predsjedništva Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.
 
Izbori su protekli očekivano, kao i proteklih godina, bez problema, na svim ustrojbenim jedinicama Sveučilišta u Mostaru.
 
Studentski predstavnici/predsjednici Studentskih zborova fakulteta Sveučilišta u Mostaru - službeni rezultati:
 
1. Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet : Ana Sičaja
2. Ekonomski fakultet: Katarina Kolobarić
3. Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti: Grgur Ćorić
4. Fakultet strojarstva i računarstva: Zdravko Grubešić
5. Fakultet zdravstvenih studija: Ana Mišković
6. Farmaceutski fakultet: Petra Galić
7. Filozofski fakultet: Vladimir Vegar
8. Građevinski fakultet: Katarina Čivčija
9. Medicinski fakultet – David Kordić
10. Pravni fakultet- Ilijana Martinac
11. Akademija likovnih umjetnosti: Josip Ivešić
 
Predstavnike i zamjenike svih godina svake ustrojbene jedinice možete pronaći na našoj web stranici: http://www.studentskizbor.ba/.
 
U srijedu, 6. prosinca 2017. godine slijedi uspostavljanje Središnjice, odnosno Predsjedništva Studentskog zbora na kojoj ćemo doznati ime novog predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.