Podijeli članak

Studenti Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru već nekoliko godina tradicionalno sudjeluju na “Mašinijadi“, susretu svih strojarskih fakulteta sa prostora bivše Jugoslavije. Natjecanja u znanju, sportu i vještinama te druženje sa drugim studentima samo su neke od aktivnosti ovog susreta. 

Pet godina za redom mostarski studenti vraćaju se sa “Mašinijade“ s brojnim medaljama, kako iz znanja, tako i iz sporta. 

Ove godine studenti pozivaju sve domaće tvrtke, privatne i javne institucije da ih podrže kako bi ostvarili odlazak na “Mašinijadu 2019“ koja će se održati  u Bečićima u Crnoj Gori.

„Imajući u vidu značaj ovog putovanja i skromne materijalne mogućnosti studenata, pozivamo sve lokalne tvrtke i institucije, da u skladu sa njihovim mogućnostima sudjeluju u financiranju ovog, za nas važnog događaja, gdje promoviramo Fakultet, Sveučilište, grad, državu i sve ostale koji na bilo koji način podrže odlazak studenata našeg Sveučilišta na „Mašinijadu 2019““, kazao je predsjednik Studentskog zbora Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Zdravko Grubešić. 

Ovogodišnja “Mašinijada“ održat će se u periodu od 30.04. do 04.05. 2019. godine te će ovo biti njezino pedeset deveto izdanje. 

Ukoliko želite podržati studente i biti dio ove pozitivne priče za više informacija možete kontaktirati predstavnika Studentskog zbora Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Zdravka Grubešića na broj: 063 855 869 ili na mail [email protected]