Podijeli članak

Mostarska glumica proslavila je 29. rođendan, a na Facebooku je podijelila preslatku snimku na kojoj kao mala djevojčica vozi bicikl

Lijepa mostarska glumica Ornela Vištica danas je proslavila 29. rođendan, a prijatelje na Facebooku iznenadila je video na kojem je kao mala djevojčica vozi bicikl, prenosi Večernji.hr.

"Za mene je rođendan uvijek bio dan kad sam voljela drugima poklanjati osmijeh! Ako me pitate koji mi je bio najljepši, reci ću da je to onaj kad sam jutro dočekala s izbjeglicama na kolodvoru. Iako se broje godine, mijenjaju ljudi, gradovi, mjesta,  duša ostaje ista.  I danas volim volane , volim ljubav, vodi me uvijek i u svemu što radim. I volim voziti bicikl", napisala je Ornela i dodala kako se ništa nije promijenilo.  
 "Ove godine zbog puno obaveza neki moji dragi ljudi neće biti u Zagrebu tako da ću rođendan slaviti u intervalima. Nemam nikakve posebne pripreme, samo da sam s ljudima koje volim."

Rođendanska želja joj je da "sve ostane kako je do sad" što nam potvrđuje da je ova ljepotica zadovoljna i na privatnom i na poslovnom planu. Kaže da je veseli ulazak u tridesete, a za rođendan ima običaj darivati druge ljude. 

"Volim širiti pozitivnu energiju i ljubav svuda oko sebe", zaključila je Vištica.